Sosyal Medya Hesaplarımız

Detaylı İç Temizlik

Adres: İstanbul Yolu Üzeri 7. Km Atatürk Ormanı Yanı / Tekirdağ

Tel: 0555 882 65 59

Detaylı İç Temizlik, aracınız için çok kapsamlı uygulamaları gerektiren temizlik hizmetidir. Aracınızın içerisinde bakteri ve mantar oluşumunu engellemek ve oluşan bakteri ve mantarları temizlememek amacıyla sık sık detaylı iç temizlik yapılması önerilir.

Bakım merkezimizde Detaylı İç Temizliği için olarak aracın tozlardan arındırılması sağlanır. Taban halısı, paspaslar, kokpit, kapı cepleri gibi görünen ve görünmeyen bütün yüzeyler tozlardan arındırıldıktan sonra koltuk altı, klima menfezleri, kapı ve cam fitilleri, havalandırma delikleri, pandizot bölümü temizlenir. Her aracın farklı malzeme türüne sahip olması nedeniyle farklı ürünlerle temizlik uygulaması yapılır. Örneğin; deri koltuklu otomobillerde yüzey, özel deri fırçaları ile fırçalanır ve gözeneklerde ki kirlerden arındırılır. Kumaş koltuklu otomobillerde ise özel üretim temizlik solüsyonlarla fırçalama uygulaması yapılır. Bu aşamanın sonunda bütün sıvılar vakum yöntemiyle çekilip, özel kurutma makinası ile koltuklar kurutulur. Tavan döşemeleri hassas bir yapıya sahip olduğu için Profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Yanlış işlem sonucunda sarkma ve buruşma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kokpit ve kapı iç trimleri için kullandığımız ürünler yüzeye anti-statik katman kazandırır ve uygulama sonunda daha az toz tutacaktır. Detaylı İç Temizlik uygulamaları tamamlandıktan sonra aracın içerisinde gerek görülürse Ozonlama işlemi yapılabilir. Bu sayede klima kanalların temizliği de sağlanmış olur.

Ync Detailing’de Detaylı İç Temizlik Uygulamasından sonra kumaş veya deri aksamlar koruma altına alınabilir. Müşterilerimizin isteği üzerine deri koruma ve bakım ürünlerini uygulayabiliriz. Kumaş koltuklarda ise gerekli temizlik ve tam koruma sağlandıktan sonra, yüzeye hidrofobik ve antistatik özellik koruma kazandıracak koruma ürünleri uygulanabilmektedir. Böylece yüzey hem daha geç kirlenecek hemde suya karşı direnç kazanacaktır. Deri aksamlarda ise yapılarını uzun süre korur, aşınmaları engeller ve geç kirlenmesi sağlanır.